Më të fundit në shtojcat, më të fundit në Temat, A keni ndonjë gabim në wordpress? Mirë se vini në botën CSM. Në faqen tonë të internetit do të gjeni sa vijon:

Templates

Modelet e WordPress

Gjithçka që ka të bëjë me shabllonet e WordPress. Funksionet që mund të kryeni në shabllonin tuaj të WordPress.

Shkoni te kategoria Modele

Vlerësime

Vlerësime

A duhet të dini se si funksionon një shtojcë përpara se ta instaloni? Mos hezitoni të informoheni me komentet tona. Ne ofrojmë informacion shtesë në mënyrë që të keni një këndvështrim nga profesionistët tanë të WordPress.

Shkoni te kategoria Shqyrtime

Tutoriale të avancuara

Tutoriale të avancuara

Në këtë seksion mund të lexoni të gjitha llojet e mësimeve të avancuara të WordPress. D

Nga mënyra se si të krijoni një seksion shërbimesh në WordPress, te si të krijoni mbivendosjet dhe rrotullat e Flipbox në WordPress.

Rregulloni gabimet e WordPress dhe shumë më tepër.